frivilliggruppe københavn

Her kan du læse om Læger uden Grænsers frivilliggruppe i København, hvilke aktiviteter, de laver, og hvordan du kan blive en del af os.

Historie

Siden Læger uden Grænsers start i Danmark har der været frivillige i København. Gruppen i København består af en kontaktgruppe og en frivilliggruppe. Kontaktgruppen mødes hver måned og planlægger aktiviteter.

Medlemmerne af kontaktgruppen står for meget af det organisatoriske og planlægger arrangementer, oplæg og frivilligmøder. Frivilliggruppen deltager i møderne 4 gange årligt og hjælper til på ad hoc basis ved diverse events.

Gruppen har både medicinsk og ikke-medicinsk uddannede og spænder vidt i alder. Møderne foregår på dansk, så det kræver, at man kan kommunikere nogenlunde for at kunne følge med.

Vores aktiviteter

Gruppen afholder events, der oplyser folk om Læger uden Grænsers arbejde og hjælper med at støtte kampagner lanceret af hovedkontoret. Gruppen laver også deres egne events såsom Mors Dag på Kulturhuset Island Brygge, foredragsaften i Park Bio, uddeling af vand til løbe-events og meget mere.

Under København-gruppen har vi også vores gruppe af medicinstuderende på Panum Instituttet, som kan kontaktes på stud.med@copenhagen.msf.org. De laver events til Karrieredag og på Panum Campus.

Kom med!

Vi mødes på Læger uden Grænsers kontor på Strandlodsvej 44, 2. sal.

Hvis du gerne vil være med, så skriv venligst en mail med dit CV.

Praktisk information

Koordinator: Susie Sarah Paramasivam

Kontakt: koebenhavn@copenhagen.msf.org