Frivilliggruppe København

Der er lige nu en lang venteliste til at blive frivillig i København gruppen, vi anbefaler at man kontakter os igen i foråret 2021.

Historie

Siden Læger uden Grænsers start i Danmark har der været frivillige i København. I dag er gruppen i København på ca. 8 frivillige, der mødes hver måned og planlægger aktiviteter. Gruppen har herudover ca. 10 frivillige, som hjælper til på ad hoc basis ved diverse arrangementer, og som mødes med resten af gruppen ca. 4 gange årligt. Gruppen har både medicinsk og ikke-medicinsk uddannede og spænder vidt i aldersgrupper. Møderne foregår på dansk, så det kræver, at man kan kommunikere nogenlunde for at kunne følge med.

Vores aktiviteter

Gruppen afholder events, der oplyser folk om Læger uden Grænsers arbejde og hjælper med at støtte kampagner lanceret af hovedkontoret. Gruppen laver også deres egne events såsom Mors Dag på Kulturhuset Island Brygge, foredragsaften i Park Bio, uddeling af vand til løbe-events og meget mere.

Under København-gruppen har vi også vores gruppe af medicinstuderende på Panum Instituttet, som kan kontaktes på stud.med@copenhagen.msf.org. De laver events til Karrieredag og på Panum Campus.

Kom med!

Vi mødes på Læger uden Grænsers hovedkontor på Strandlodsvej 44, 2. sal.

Hvis du gerne vil være med så skriv venligst en mail med dit CV.

Praktisk information

  • Koordinator: Hillah Saffi

Kontakt: koebenhavn@copenhagen.msf.org