frivilligt arbejde hos læger uden grænser

Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker i nød? Vil du være en del af et godt socialt netværk? Og vil du bidrage til arbejdet i verdens største medicinske, humanitære nødhjælpsorganisation? Så kan du vælge at engagere dig i Læger uden Grænser og bidrage ved at arbejde hos os som frivillig. Kom og vær med!

Frivillige er en vigtig del af Læger uden Grænser i Danmark, og vi har stor gavn af dedikerede frivillige – både på vores kontor i København og i vores frivilliggrupper rundt omkring i hele landet. Når du bidrager med frivilligt arbejde hos Læger uden Grænser hjælper du os med at udføre vores vigtige mission. Men vi har altid brug for en ekstra hånd – og her kan du gøre en forskel!

Hvad kan jeg bidrage med som frivillig?

Når du melder dig til at udføre frivilligt arbejde i Læger uden Grænser bidrager du med din tid, din motivation og dine kompetencer. Det kan være som del af den daglige administration på kontoret i København eller ved at sprede budskabet om Læger uden Grænsers arbejde i verdens brændpunkter til den danske befolkning. Samtidig møder du nye mennesker, får gode oplevelser og bliver en del af Læger uden Grænser i Danmark i gruppen af frivillige, ansatte, bestyrelse og udsendte, som tilsammen udgør vores association.

I Danmark kan du være frivillig i hele landet som en del af vores lokale frivilliggrupper. Du kan også blive kontorfrivillig på vores kontor i København. Tryk på de to knapper nedenfor for at læse mere om de to muligheder.

har du spørgsmål til at blive frivillig?

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende vores MSF frivilliggrupper i Danmark, kan du kontakte vores frivillig koordinator Mia Adrian på mja@copenhagen.msf.org.