Bliv frivillig

Frivillige er en vigtig del af vores arbejdskraft i Danmark. Som frivillig bidrager du med din tid og dine kompetencer, så vi kan hjælpe endnu flere mennesker i nød.

Hvad kan jeg bidrage med som frivillig?

Du kan hjælpe os med at løse mange forskellige opgaver både på kontoret, på gader & stræder samt hjemmefra. Langt de fleste opgaver ligger i den daglige kontoradministration. De frivilliges opgaver spænder fra tastearbejde, pedelarbejde, oversættelser, planlægning af events og research samt meget andet. De frivillige udgør fundamentet for at kontoret fungerer i dagligdagen – det sætter vi meget stor pris på. 

Hvordan bliver jeg frivillig?

Alle kan blive frivillige, du skal blot være fyldt atten år. Det er vigtigt for os at matche vores frivilliges kompetencer og interesser med kontorets behov. Vi tror på at det giver et tættere og bedre samarbejde. Derfor rekrutterer vi efter behov og alle ledige opgaver bliver opslået her på siden.

Spørgsmål

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende vores MSF frivilliggrupper i Danmark, kan du kontakte vores frivillig koordinator Kamilah Chapman på kch@copenhagen.msf.org.

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende at være kontorfrivillige, kan du kontakte Lone Færge på lfa@copenhagen.msf.org.