Opret indsamling

Opret personlig indsamling

Opret en indsamling til fordel for Læger uden Grænser og vær med til at gøre en forskel.
Mange opretter en personlig indsamling til Læger uden Grænser i forbindelse med en særlig begivenhed – for eksempel et jubilæum, en fødselsdag eller en mindehøjtidelighed.
De ønsker, at familie og venner skal donere til Læger uden Grænser i stedet for at købe blomster eller gaver. Andre gør det, blot fordi de gerne vil støtte Læger uden Grænsers arbejde og ønsker, at deres netværk skal gøre det samme. I begge tilfælde er du, din familie og venner med til at redde liv. Hvis du opretter en personlig indsamling online, får du et link, som du nemt kan dele via e-mail eller på Facebook.

Hvordan opretter man en personlig indsamling?

Her på siden kan du starte en personlig indsamling, eller du kan støtte en igangværende indsamling.

Bemærk at du kun kan oprette en personlig indsamling, hvor pengene går til Læger uden Grænsers generelle arbejde. Hvis du ønsker, at pengene skal gå til et bestemt formål, skal du først kontakte vores donorservice.

Amanda og Martin gav bryllupsgaver til Læger uden Grænser

”Vi er så priviligerede, og vi har ikke behov for en masse ting. Derfor valgte vi, at gæsterne i stedet kunne donere til Læger uden Grænser. Det er en god måde at give igen på. Vi ville gerne gøre noget anderledes,” fortæller Amanda.Andre indsamlingsmuligheder

Ønsker du i stedet at oprette
en personlig indsamling offline?

Ønsker du ikke, at indsamlingen foregår online, kan du i stedet kontakte donorservice på
3977 5656 eller donorservice@msf.dk. Så opretter vi indsamlingen for dig, og gæsterne kan lave en kontooverførsel.

I invitationen skal du oplyse følgende kontonummer: 4190-10136024.

Husk at skrive, at hver indbetaling skal mærkes med navnet på fødselaren. I forbindelse med en mindehøjtidelighed noteres afdødes navn ved indbetaling. Efterfølgende modtager du en liste med navne på dem, der har doneret, eventuelle hilsner og ét samlet beløb.

 

Andre indsamlingsmuligheder og støtteinitiativer

Virksomheder, foreninger, privatpersoner, skoler og kirker tager ofte initiativ til at rejse penge til fordel for Læger uden Grænser og dermed samtidig udbrede kendskabet til vores arbejde. Det er vi i Læger uden Grænser dybt taknemmelige for, da det er med til at gøre vores arbejde med at yde medicinsk nødhjælp muligt. Hvis du/I vil organisere en indsamling, en event eller har en anden idé til et støtteinitiativ, så send en e-mail med en beskrivelse af idéen på info@msf.dk

Har du spørgsmål, kan du måske finde svaret herunder.

Spørgsmål og svar – indsamlingsinitiativer

Det er muligt at få tilsendt et særligt indsamlingslogo der kan anvendes i forbindelse med indsamlingen eller arrangementet. Kun i særlige tilfælde kan der gøres brug af MSF's logo. Dette aftales i forhold til arrangementets art, størrelse og den kontekst, hvormed logoet forbindes.

Du er dog altid velkommen til at informere om MSF's arbejde. Vi vil helst se materiale, hvor MSF nævnes, inden det trykkes (artikler/annoncer m.m.). På den måde kan vi sikre, at fakta om vores arbejde er korrekte og opdaterede.

Vi er altid glade for at modtage billeder og historier fra arrangementer, men kan ikke garantere omtale.

Til alle støttearrangementer til fordel for MSF skal det gøres helt klart overfor giverne, hvor stor en del af beløbet, der går til MSF, samt hvad resten af beløbet går til. Har man udgifter på at afholde et arrangement, må man på forhånd tage stilling til, om disse skal trækkes fra beløbet eller være en del af bidraget.

MSF kan ikke refundere udgifter til private indsamlingsinitiativer.

MSF kan i nogle tilfælde sende en talsperson. Dog har vi en stor efterspørgsel på repræsentanter og foredragsholdere og kan ikke garantere repræsentation.

Nej, indsamlinger betragtes som anonyme bidrag, og de er således ikke fradragsberettigede. Hvis vi modtager bidrag til en indsamling direkte fra indbetalerne, kan de pågældende personer opnå fradrag for deres bidrag, men den, som er ansvarlig for indsamlingen, opnår ikke fradrag.

MSF tager ikke imod penge fra firmaer, hvis produkter er skadelige for liv og helbred, som for eksempel tobak, alkohol og våben. Vi undgår også bidrag fra firmaer, der udvinder af råstoffer, når produktet har forbindelse til krige og konflikter: for eksempel olie og diamanter. MSF modtager heller ikke penge fra politiske partier eller andre interessegrupper.

MSF takker desuden nej til penge fra medicinalindustrien. Medicinalindustrien udfører et vigtigt stykke arbejde, men bidrag herfra kunne give anledning til tvivl om vores uafhængighed i arbejdet med medicinsk nødhjælp.