Nava Jamshidi

Opret personlig indsamling

Opret en indsamling til fordel for Læger uden Grænser og vær med til at gøre en forskel.


Mange opretter en personlig indsamling til Læger uden Grænser i forbindelse med en særlig begivenhed. De ønsker, at familie og venner skal donere til Læger uden Grænser i stedet for at købe blomster eller gaver. Andre gør det, blot fordi de gerne vil støtte Læger uden Grænsers arbejde og ønsker, at deres netværk skal gøre det samme.

Bemærk at du kun kan oprette en personlig indsamling, hvor pengene går til Læger uden Grænsers generelle arbejde. Hvis du ønsker, at pengene skal gå til et bestemt formål, skal du først kontakte vores donorservice.

Amanda og Martin gav bryllupsgaver til Læger uden Grænser

”Vi er så privilegerede, og vi har ikke behov for en masse ting. Derfor valgte vi, at gæsterne i stedet kunne donere til Læger uden Grænser. Det er en god måde at give igen på. Vi ville gerne gøre noget anderledes,” fortæller Amanda.

Andre muligheder for indsamling

Ønsker du i stedet at oprette en personlig indsamling offline?

Ønsker du ikke, at indsamlingen foregår online, kan du i stedet kontakte Donorservice på
3977 5656 eller donorservice@msf.dk. Så opretter vi indsamlingen for dig, og man kan støtte din indsamling via MobilePay eller ved at lave en kontooverførsel.

Når du inviterer eller fortæller om din indsamling, kan du bruge disse oplysninger: Støt via kontooverførsel til kontonummer 4190-10136024 eller på MobilePay til 443103.

Husk at skrive, at hver indbetaling skal mærkes med navnet på fødselaren/den, som afholder indsamlingen. I forbindelse med en mindehøjtidelighed noteres afdødes navn ved indbetaling. Efterfølgende modtager du en liste med navne på dem, der har doneret, eventuelle hilsner og ét samlet beløb.

events og Andre støtteinitiativer

Virksomheder, foreninger, privatpersoner, skoler og kirker tager ofte initiativ til at rejse penge til fordel for Læger uden Grænser og dermed samtidig udbrede kendskabet til vores arbejde. Det er vi i Læger uden Grænser dybt taknemmelige for, da det er med til at gøre vores arbejde med at yde medicinsk nødhjælp muligt.

Hvis du/I vil organisere en indsamling, et event eller har en anden idé til et støtteinitiativ, så send en e-mail med en beskrivelse af idéen på info@msf.dk