Amanda og Martin gav bryllupsgaver til Læger uden Grænser

Det var et helt særligt bryllup, som Amanda og Martin holdt i København i marts. De inviterede deres nærmeste til en fest for at fejre, at de var blevet gift. Det var i hvert fald, hvad gæsterne troede. Under festen forsvandt Amanda, 28, og Martin, 35, nemlig pludselig. Da de kom tilbage, var de klædt om, og der blev spillet Queens ”It’s A Kind of Magic”, hvorefter de blev viet foran selskabet. Gaver havde de frabedt sig.

”Vi er så priviligerede, og vi har ikke behov for en masse ting. Derfor valgte vi, at gæsterne i stedet kunne donere til Læger uden Grænser. Det er en god måde at give igen på. Vi ville gerne gøre noget anderledes,” fortæller Amanda, der netop er blevet uddannet som læge.

Gæsterne tog heldigvis godt imod parrets ønske, og selv om festen var en mindre, intim begivenhed, nåede de alligevel op på næsten 30.000 kr. til Læger uden Grænser.

”Vi er glade for, at gæsterne ville støtte op om det og stolte og overvældede over beløbet. Det var let at oprette. Og så var det vildt hyggeligt at få de små beskeder, vores gæster skrev til os, når de havde doneret på hjemmesiden,” siger Amanda.