Virksomheder

Troværdig CSR-partner

Læger uden Grænser er en omkostningsbevidst nødhjælpsorganisation med et stærkt brand.
Vi er den nødhjælpsorganisation, der har højest troværdighed blandt danskerne (Kilde: Voxmeter 2021).

1Vælg beløb
2Navn & Adresse
3Betaling
Vælg beløb
Jeg ønsker at betale via

81% går til direkte nødhjælp

Hos Læger uden Grænser gør vi alt, hvad vi kan, for at være så effektive som muligt. Vi har nogle af de laveste lønninger blandt hjælpeorganisationer, og en førstegangsudsendt læge får f.eks. 14.105 kr. om måneden. Se, hvordan vi bruger din støtte.

Så langt rækker din støtte


Støt udvalgte projekter som virksomhed

Ved at målrette indsatsen og give støtte til et specifikt og øremærket projekt, kommer I endnu tættere på indsatserne i felten og har mulighed for at følge projektet tæt. Vi rapporterer tilbage til jer 1-2 gange om året, så I kan følge udviklingen og se, hvilken forskel jeres støtte er med til at gøre. Det kan I bruge både overfor jeres medarbejdere, kunder og leverandører, og som en del af jeres værdisæt i jeres CSR arbejde.

Hør mere om mulighederne for at støtte specifikke projekter, og hvordan det kan styrke jeres værdisæt både internt og overfor omverdenen.

Kontakt Anne-Mette Krøyer, CSR & Corporate Relation
+45 41 77 74 10

Produktsamarbejde med PILGRIM

Vi har altid haft meget stor sympati og respekt for Læger uden Grænser, der gør et stort og uvurderligt arbejde. Med smykkerne viser man, at man ikke er ligeglad med den nød, en stor del af verdens befolkning lever under. Det handler om solidaritet med dem, som har brug for hjælp.

Annemette Markvad
Grundlægger og kreativ direktørPILGRIM
Thomas Adamsen
Grundlægger og bestyrelsesformandPILGRIM

Dobbelt-op-aftale med Topdanmark

Topdanmark har siden 1996 støttet Læger uden Grænser. Medarbejdere indbetaler et frivilligt bidrag via deres løn og Topdanmark betaler et tilsvarende beløb. Som virksomhed vil vi gerne støtte en humanitær organisation - i samarbejde med medarbejderne. Vi har valgt Læger uden Grænser, fordi vi har tillid til, at de penge, vi indbetaler, bliver brugt til nødhjælp på en ansvarlig måde.

Pernille Fogh Christensen
CSR-AnsvarligTopdanmark