Garvit Nangia/MSF

Fonde

Stærke fondssamarbejder for øget global sundhed og akut lægehjælp.

Læger uden Grænser arbejder i tætte og styrkende partnerskaber med en lang række danske fonde. Partnerskaber, der understøtter globale sundhedsagendaer, styrker sundhedsstrukturer og sikrer humanitære nødhjælpsindsatser. 

Når I som fond skal føre jeres humanitære ambitioner ud i livet, er Læger uden Grænser en stærk global  partner. Har I global sundhed som et prioritetsområde, har I fokus på specifikke temaer, eller ønsker I at række en hjælpende hånd ud, når kriser og katastrofer rammer ude i verden? Uanset, så kan I med et samarbejde med Læger uden Grænser gøre en verden til forskel for mennesker i nød.

Vi er til stede i over 70 lande med forebyggende såvel som akutte indsatser inden for bl.a. børnesundhedvand og sanitetvaccinationer, fødselshjælp og mental sundhed.

Global sundhed og Verdensmål

Læger uden Grænser arbejder hver dag for for bedre sundhed og trivsel rundt om i verden, og vores arbejder tapper ind i global sundhed og FN’s Verdensmål.

Her kan I læse om, hvordan vi arbejder med FN’s verdensmål.

Sundhed

Nedbringelse af mødredødelighed
Læger uden Grænser yder hjælp til sikre fødsler samt før- og efterkonsultationer til mor og barn.

Reducere børnedødelighed
Læger uden Grænser gennemfører forebyggende vaccinationsprogrammer og behandler for under- og fejlernæring.

Bekæmpe epidemier, hiv og tropiske sygdomme
Læger uden Grænser oplyser og formidler, vaccinerer og behandler.

Styrke mental sundhed
Læger uden Grænser yder traumebehandling og psykologiske konsultationer for børn og voksne på flugt og i forbindelse med akut opståede kriser.

Reproduktive sundhedsydelser
Lokalt forankret oplysning og uddannelse om familieplanlægning.

Løfte adgang til livsvigtige sundhedsydelser – læger, medicin og forebyggende indsatser
Læger uden Grænser giver hvert år over 10 mio. ambulante konsultationer samt styrker sundhedsstrukturer (bl.a. klinikker og hospitaler).

Gennem initiativet Access Campaign arbejder vi fortløbende for bedre adgang til medicin, vacciner og test til fair priser.

Uddannelse

Vi vejleder og uddanner lokalt sundhedspersonale på alle vores projekter. Dermed styrkes kompetencern og sikrer, at vores indsats er bæredygtig – også på lang sigt.

Vand og sanitet

Rent vand og sanitet er en forudsætning for sundhed og bekæmpelse af en lang række sygdomme. Derfor udgør vand og sanitet en vigtig del af vores arbejde med alt fra boring til vandforsyning og uddeling.

Infrastruktur

Læger uden Grænser bygger midlertidige og permanente sundhedsstrukturer, som er med til at sikre lægehjælp og dermed styrke lokalsamfundet.


Der er mange muligheder for at samarbejde med Læger uden Grænser afhængigt af jeres ønsker og værdier

I kan støtte et konkret udviklingsprojekt, et tema eller geografisk område. I vil løbende få opdateringer på det livreddende arbejde, som vi sammen udretter.

Gennem et samarbejde med Læger uden Grænser skaber I et partnerskab med et stærkt brand, hvor faglighed, troværdighed og effektivitet er i højsædet og er med os helt forrest i linjen, når hjælpen skal frem til dem, der har mest behov.

Kom i dialog med os

Ønsker I som virksomhed eller fond at indgå et partnerskab eller længerevarende samarbejde, der bakker jeres mærkesager op, er I altid velkomne til at kontakte os.

Vores partnerskabsteam sidder klar til at hjælpe jer med jeres ønsker.

Kontakt os:

Anne-Mette Krøyer, Head of Strategic Partnerships
akr@msf.dk, tlf. 41 77 74 10

Malene Egelund Jakobsen, Partnerships Relations Officer
mej@msf.dk, tlf. 41 77 74 33