Giv en velgørenhedsgave til én du holder af

En særlig gave til en du holder af

Med en velgørenhedsgave fra Læger uden Grænser kan du både glæde en, du holder af, og samtidig bidrage med støtte til Læger uden Grænsers arbejde rundt omkring i verden.

En gave i alle prisklasser + fint gavebevis

Du har mulighed for at vælge en gave i alle prisklasser, og pengene fra din gave går derhen, hvor der er mest brug for dem. Du kan sagtens give velgørenhedsgaver som gave til andre, da der ved køb medfølger et fint gavebevis, som du kan printe ud og give til modtageren.

En velgørenhedsgave er oplagt til alle dem, som ikke selv mangler noget.

En gave der altid gør en forskel

Når du køber en velgørenhedsgave hos Læger uden Grænser, støtter du vores medicinske nødhjælpsarbejde og hjælper de mennesker, der har størst behov for det.

Et Gavebevis – du har i hånden med det samme

Når du køber et gavebevis, støtter du Læger uden Grænsers arbejde i hele verden med et valgfrit beløb. Når du har købt gavekortet, får du en e-mail med et link, som giver dig adgang til at printe gavekortet fra en pdf-fil.

Felthjælp 

Vores gavebeviser på felthjælp koster et beløb svarende til prisen på noget af det udstyr, som vores læger, sygeplejersker og jordemødre bruger i felten. Når du køber et gavebevis på felthjælp, støtter du vores medicinske nødhjælpsarbejde og hjælper de mennesker, der har størst behov for det.