Er du blevet ringet op?


Er du eller din virksomhed blevet ringet op vedrørende støtte? Så skyldes det, at Læger uden Grænser i øjeblikket ringer til mulige bidragydere for at spørge, om de har lyst til at støtte vores arbejde via betalingsservice – eller til at forhøje en allerede eksisterende aftale om fast støtte.

Hvis du ikke allerede støtter os og vi har ringet til dig, skyldes det måske at du i en online undersøgelse har tilkendegivet, at du i høj eller meget høj grad ville være interesseret i at støtte Læger uden Grænsers arbejde.

Læger uden Grænser samarbejder med telemarketingvirksomheden All Ears Telemarketing*.

Vi ringer, fordi det gør en forskel. Læger uden Grænsers arbejde er helt afhængigt af bidrag fra private og virksomheder, og vi tilstræber at indsamle bidrag så omkostningseffektivt som muligt, for at så mange penge som muligt kan sendes videre til nødhjælpsarbejdet i felten.

Er det sikkert?


For at tilmelde et bidrag til Betalingsservice skal vi bruge kontonummer og CPR-nummer. Denne praksis er udviklet i samarbejde med PBS. For at skabe tryghed om denne måde at arbejde på har vores brancheforening, ISOBRO, udsendt en pressemeddelelse sammen med PBS og Finansrådet.
Se pressemeddelelse fra ISOBRO og Finansrådet på ISOBROs hjemmeside.

Kan oplysningerne misbruges?


Bankoplysninger kan ikke misbruges til at hæve penge fra din konto. Pengeinstituttet er garant for, at det kun er kontoindehaveren, der kan hæve penge. Læger uden Grænser bruger oplysningerne til at tilmelde til Betalingsservice – herefter bliver de slettet. Der kommer besked fra Betalingsservice, før beløbet hæves. Du kan afvise overførslen en enkelt gang eller afmelde den helt, enten i din netbank eller ved at ringe til din bank.

Hvem kan du kontakte?


Har du spørgsmål om Betalingsservice, sikkerhed eller andet i relation til ovenstående, så er du velkommen til at ringe til Læger uden Grænsers donorservice tlf. 3977 5656 eller skrive til donorservice@msf.dk.

*All Ears Telemarketing er en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger og uddanner mennesker med synshandicap inden for telemarketing og kundeservice.

Læs mere på www.all-ears.dk.