Syrien: Børn og voksne på flugt har akut behov for hjælp

Efter 10 års krig er behovet for hjælp i Syrien enormt

Hver donation er afgørende. Giv din støtte i dag og vis krigens ofre, at verden ikke har glemt dem.

Borgerkrigen i Syrien har nu stået på i 10 år.

Selvom krigen gennem årene har tabt nyhedens interesse i medierne, er situationen for landets befolkning fortsat katastrofal. Læger uden Grænser giver dagligt livreddende lægehjælp til patienter på flere hospitaler og mobilklinikker i Syrien. Samtidig uddeler vi nødhjælp til de mennesker, der er på flugt.

  • Koleravacciner

    Vores læger og sygeplejersker vaccinerer mod mere end 20 potentielt dødelige infektioner. For 155 Kr. kan vi give 6 mennesker en livsvigtig vaccine mod Kolera.

  • Vand- og sanitetskit

    Rent vand forhindrer sygdomme i at sprede sig og er altafgørende for overlevelse. For 262 Kr. kan vi købe et komplet vand- og sanitetskit til brug i felten.

  • Udstyr til kirurgen

    For at vores kirurger kan operere i krigszoner og redde liv, har de brug for skalpeller, pincetter, sakse og klemmer. For 387 Kr. kan vi købe et komplet kirurg-sæt.

Det gør Læger uden Grænser i Syrien:

Vi driver og støtter hospitaler flere steder i Syrien. Siden april i år har anden bølge af COVID-19 spredt sig hastigt i bl.a. den nordøstlige del af Syrien. Her har mange mennesker i forvejen begrænset adgang til sundhedsydelser, rent vand og sanitet. Derfor er de særligt sårbare over for udbruddet. 

Desuden hjælper vi i flygtningelejre i det nordlige Syrien. Vi driver mobile klinikker, skadestuer, operationsstuer og fødselsklinikker. Vi tilbyder konsultationer, vaccinationsprogrammer og psykologhjælp, og vi støtter og driver flere hospitaler og klinikker i flygtningelejrene.

Hjælp børn og voksne på flugt i Syrien