Syrien: Børn og voksne på flugt har akut behov for hjælp

Efter 10 års krig er behovet for hjælp i Syrien enormt

Hver donation er afgørende. Giv din støtte i dag og vis krigens ofre, at verden ikke har glemt dem.

Borgerkrigen i Syrien har nu stået på i 10 år.

Selvom krigen gennem årene har tabt nyhedens interesse i medierne, er situationen for landets befolkning fortsat katastrofal. Læger uden Grænser giver dagligt livreddende lægehjælp til patienter på flere hospitaler og mobilklinikker i Syrien. Samtidig uddeler vi nødhjælp til de mennesker, der er på flugt.

© MSF/Ahmed Kaka[/caption]

Det gør Læger uden Grænser i Syrien:

Vi driver og støtter hospitaler flere steder i Syrien. Siden april i år har anden bølge af COVID-19 spredt sig hastigt i bl.a. den nordøstlige del af Syrien. Her har mange mennesker i forvejen begrænset adgang til sundhedsydelser, rent vand og sanitet. Derfor er de særligt sårbare over for udbruddet. 

Desuden hjælper vi i flygtningelejre i det nordlige Syrien. Vi driver mobile klinikker, skadestuer, operationsstuer og fødselsklinikker. Vi tilbyder konsultationer, vaccinationsprogrammer og psykologhjælp, og vi støtter og driver flere hospitaler og klinikker i flygtningelejrene.

  • For 155 kr. kan vi…

    give 6 mennesker en livsvigtig vaccine mod kolera. Vores læger og sygeplejersker vaccinerer mod flere end 20 potentielt dødelige infektioner.

  • For 262 kr. kan vi…

    købe et vand- og sanitetskit til brug i felten. Rent vand forhindrer sygdomme i at sprede sig og er altafgørende for overlevelse.

  • For 387 kr. kan vi…

    give vores kirurger et komplet sæt med skalpeller, pincetter, sakse og klemmer, så de kan operere i krigszoner og redde liv.

Hjælp børn og voksne på flugt i Syrien