Handelsbetingelser

Tak fordi du har valgt at handle i Læger uden Grænsers netbutik. Her kan du finde informationer, du kan have glæde af, når du handler i vores netbutik. Hvis du har problemer med at handle i netbutikken eller har spørgsmål, som du ikke kan finde svar på herunder, er du velkommen til at henvende dig via mail til [email protected] eller på telefon 39 77 56 00.

Pris, bestilling og betaling.

Alle varer er inklusiv 25 % moms men eksklusiv leveringsomkostninger og kortgebyr. Visse varer, så som gavebeviser, er ikke pålagt moms. Det er muligt at betale med Dankort samt vise internationale kreditkort. Alt afhængigt af hvilket kort du ønsker at betale med, lægges der et kortgebyr oveni. Kortgebyrets størrelse er afhængigt af det betalingskort, du vælger at anvende.

Når du bestiller en vare, sender vi en ordrebekræftelse til dig via E-mail (køberen). Pengene bliver først trukket på dit betalingskort, når varen er afsendt fra Læger uden Grænser.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra salg af varer i Læger uden Grænsers netbutik går til vores nødhjælpsarbejde i verdens brændpunkter.  

Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger vil fremgå af din faktura, da de varierer afhængig af mængde og vægt, samt leveringsadressen.

Levering/Leveringstid

Vi bestræber os på at behandle ordrer så hurtigt som muligt. Alle bestillinger leveres med Post Danmark og varerne sendes normalt inden for 2-5 hverdage efter ordre er modtaget. Oplyste leveringstidspunkt er dog vejledende og kan således fraviges. Ved højtider kan der f.eks. gå længere tid.

Hvis du ikke afhenter din pakke, inden Post Danmarks henlæggelsesfrist udløber, returneres den til Læger uden Grænser. Vi fremsender gerne din pakke til dig på ny mod betaling af varens forsendelsesomkostninger på ny.

Fortrydelsesret

Vi yder 14 dages fortrydelsesret fra den dag, hvor køber modtager varen. Varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for emballage. Køber afholder de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Varen sendes retur til:

Læger uden Grænser 
Strandlodsvej 44, 2
2300 København S
Att.: Lager

Ved returnering af en vare bedes følgende oplysninger vedlagt: Følgeseddel, eller oplysning om fakturanummer/ordrenummer samt navn og adresse.

Reklamation

Som forbruger har man 2 års reklamationsret ved fejl eller mangler, hvilket betyder at man f.eks. kan få varen ombyttet eller pengene tilbage – afhængig af den konkrete situation. Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen. Almindelig slitage er ikke reklamationsberettiget. Det er købers pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Returnering af varen skal ske til følgende adresse:

Læger uden Grænser
Strandlodsvej 44, 2
2300 København S Att.: Lager

Forbehold

Læger uden Grænser tager forbehold for trykfejl, tekniske fejl, billedfejl, tastefejl og udsolgte varer.