Læger uden Grænser søger studentermedhjælper til Fundraising

Drømmer du om at blive en del af verdens største medicinske nødhjælpsorganisation? Nu kan du blive en del af Læger uden Grænsers team, der arbejder for at indsamle penge til felten.

Læger uden Grænser arbejder for at sikre lægehjælp til mennesker i krigs- og katastrofeområder over hele verden. Fra vores danske kontor er vores primære opgave at indsamle penge, at rekruttere udsendte samt at kommunikere og bære vidnesbyrd.

Om jobbet

Læger uden Grænsers arbejde er langt overvejende finansieret af private bidrag. Hver dag arbejder vi for at give bidragsyderne den bedste oplevelse i deres relation til Læger uden Grænser, hvad enten det er private mennesker, der støtter fast, en person, der vil oprette en personlig indsamling eller en virksomhed, der har spørgsmål om donationer til Læger uden Grænser.

Til det arbejde søger vi en dygtig studentermedhjælper, der trives med at snakke med mennesker og yde fantastisk service. 

Jobbet består primært i at besvare henvendelser på mail og telefon, foretage udgående serviceopkald og varetage forskellige administrative opgaver. Herudover vil du kunne blive tilknyttet andre projekter i afdelingen alt efter dine kompetencer, interesse og behov.

Der vil være masser af muligheder for læring og udvikling!

Vi leder efter en person, som:

  • Er humanitært motiveret og parat til at gå en ekstra mil for vores arbejde i verdens brændpunkter
  • Trives med en kombination af udadvendt kontakt og administrative opgaver
  • Har gode IT-kundskaber og mod på at sætte sig ind i nye systemer
  • Er struktureret og løser opgaver med øje for kvaliteten
  • Er fleksibel og klar til at træde til, når der er ekstra travlt
  • Har et højt humør og gode samarbejdsevner
  • Har gode kommunikationskompetencer – både skriftligt og mundtligt

Vi kan tilbyde:

  • Et job, du selv kan præge og varetage med stor selvstændighed
  • Et job, hvor der er god mulighed for læring og udvikling
  • Et meningsfyldt arbejde i en organisation i spændende udvikling

Du bliver en del af fundraisingafdelingens Dialogteam, der består af både fastansatte og frivillige.

Arbejdstiden er cirka 15 timer/uge, eksklusiv frokost, og vi håber, at du kan være 3 dage på kontoret om ugen. Arbejdsstedet er Læger uden Grænsers kontor på Strandlodsvej, København S.

Da november og december er vores travleste måneder, er det afgørende for os, at vores nye studentermedhjælper er til rådighed i disse måneder. Vi tilbyder samtidig stor fleksibilitet på andre tider af året – fx i sommermånederne.

Send venligst din ansøgning og CV til [email protected] senest den 20. September 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 39, og ønsket tiltrædelse er snarest muligt herefter.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Fundraisingdirektør Kristina Boldt på [email protected].

Læger uden Grænser (MSF) er en privat, international, humanitær organisation, der yder medicinsk nødhjælp til ofre for konflikter og katastrofer i flere end 72 lande. MSF yder uden nogen form for diskrimination i forhold til religion, etnisk eller politisk tilhørsforhold hjælp til befolkninger i nød, ofre for menneskeskabte katastrofer eller naturkatastrofer og ofre for krigshandlinger. MSF er en fuldstændig neutral og upartisk organisation, som i henhold til den universelle medicinske etik og retten til humanitær hjælp kræver fuld og uhindret frihed til at udføre sit arbejde. Ud over medicinsk nødhjælp fortæller MSF om de lidelser, overgreb og den nød, som vores udsendte er vidner til.