© Nicola Vigilanti

Læger uden Grænser søger studentermedhjælper til Advocacy & Analysis Unit (15 t/ugen)

Brænder du for at være med til at udbrede kendskabet til Læger uden Grænser (MSF) i den danske befolkning gennem live events? Er du interesseret i at være med til  at skabe og pleje netværk med politiske beslutningstagere og relevante institutioner/organisationer? Kan du lide at støtte op om og planlægge events/konferencer/møder inden for områder, der vil tale Læger uden Grænsers sag? Så har vi måske jobbet til dig.

Udbrede kendskabet til Læger uden Grænsers arbejde i verdens brændpunkter

Læger uden Grænsers Advocacy & Analysis Unit tæller tre fuldtidsansatte, en deltidsansat, og en studentermedhjælper. Vores primære opgave er at udbrede kendskabet til Læger uden Grænsers arbejde i den danske befolkning  og få sat vores mærkesager på politikere og andre beslutningstagere agenda, men vi er også ansvarlige for et stærkt samarbejde med resten af organisationen for at hjælpe dem i hus med deres mål.

Netværk samt planlægning, koordinering og gennemførelse af arrangementer

Den vigtigste opgave som studentermedhjælper bliver at støtte op om forskellige arrangementer, afdelingen er ansvarlig for samt at netværke. Der vil forekomme en del ad hoc-opgaver, og vi justerer opgaver i forhold til den erfaring, du kommer med. Du vil referere til AAU team leader.

Udadvendt med interesse for planlægning og med stærk humanitær motivation

For at blive vores nye kollega skal du have afsluttet din bacheloruddannelse samt være i gang med en overbygning inden for f.eks. statskundskab, Global Health eller lignende samt have et stærkt drive, når det kommer til at bære vidnesbyrd. Du har endvidere interesse for event-koordinering samt trives med at netværke.

Arbejdstiden er cirka 15 timer om ugen fordelt på to dage ekskl. frokost. Du skal være forberedt på, at der i forbindelse med events kan være aften- og weekendarbejde.

Vi leder efter en person, som:

  • Trives i et internationalt miljø
  • kommmunikerer frit på dansk og engelsk i tale og på skrift
  • Er fleksibel og god til at tænke ud af boksen
  • Har let til smil og samarbejde
  • Initiativrig, selvkørende og effektiv, når et event skal løbe af stablen

Nysgerrig?

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Hanne Epstein på telefon 41 777 425.

Forventet startdato er så hurtigt som muligt.

Klar til at gøre en forskel?

Send venligst din motiverede ansøgning samt CV til [email protected] senest den 20. september 2019. Vi læser ansøgninger og afholder samtaler løbende.

Læger uden Grænser (MSF) er en privat, international, humanitær organisation, der yder medicinsk nødhjælp til ofre for konflikter og katastrofer i flere end 72 lande. MSF yder uden nogen form for diskrimination i forhold til religion, etnisk eller politisk tilhørsforhold hjælp til befolkninger i nød, ofre for menneskeskabte katastrofer eller naturkatastrofer og ofre for krigshandlinger. MSF er en fuldstændig neutral og upartisk organisation, som i henhold til den universelle medicinske etik og retten til humanitær hjælp kræver fuld og uhindret frihed til at udføre sit arbejde. Ud over medicinsk nødhjælp fortæller MSF om de lidelser, overgreb og den nød, som vores udsendte er vidner til.