Opret en personlig indsamling

Opret en personlig indsamling

En indsamling til fordel for Læger uden Grænser i forbindelse med en mærkedag eller en mindehøjtidelighed er et værdifuldt bidrag til vores livsvigtige arbejde med at yde medicinsk nødhjælp.
Ved at ønske dig eller give en donation som alternativ til blomster eller gaver er du sammen med familie og venner med til at redde liv.

Sådan gør du

  1. Opret en profil med log in, så du løbende kan følge indsamlingen og redigere oplysningerne.
  2. Vælg billede (upload eget billede eller vælg et fra Læger uden Grænsers arkiv).
  3. Angiv en titel, et tidspunkt, en beskrivelse og en anledning for indsamlingen (indsamlingen er online i ca. en måned efter det angivne tidspunkt).
  4. Ønsker du at sætte et mål for, hvor meget din indsamling ønsker at indsamle, kan du angive et beløb for dette (dette vil vises på hjemmesiden).
  5. Udfyld dine personlige oplysninger til Læger uden Grænser  (Privatlivspolitik og Cookies).
  6. Vælg om givere og deres hilsner skal vises på hjemmesiden (du vil modtage alle hilsner, selv hvis de ikke vises på siden).
  7. Vælg om indsamlingen må vises på msf.dk’s liste over aktive indsamlinger. Donorer kan således finde indsamlingen på listen.

Herefter har du mulighed for nemt at dele indsamlingen via link på e-mail eller sociale medier og ved login har du et samlet overblik som viser alle donorer og det totale indsamlede beløb.

Opret en personlig indsamling