Erhvervsjul2023

Giv en juledonation, der redder liv

Med en juledonation til Læger uden Grænser kan din virksomhed være med i frontlinjen, når vi bekæmper smitsomme sygdomme og hjælper ofre for katastrofer og kriser rundt om i verden. Og med et støttelogo, et banner og et diplom kan I nemt sprede budskabet om jeres støtte internt såvel som eksternt. Husk, at I kan få skattefradrag på donationer op til 17.700 kr. i år.

Få årets julediplom, julelogo og e-mail banner

Når I giver en donation til Læger uden Grænser, hjælper vi med at synliggøre, at I er en velgørende virksomhed.

Som tak for jeres donation tilbyder vi et julediplom, et banner til brug i e-mail signatur, et julelogo, som kan bruges på jeres egen hjemmeside. På den måde kan vi hjælpe med at synliggøre jeres donation for både samarbejdspartnere, kunder samt ansatte i virksomheden.

Materialerne modtager I på e-mail umiddelbart efter jeres donation.

Ved større samarbejdsaftaler, har vi mulighed for at tilpasse løsninger til jeres virksomhed. Kontakt vores partnerskabsafdeling på telefon 41 77 74 33 eller vores Donorservice på 39 77 56 56, for en dialog om de forskellige muligheder.

Gavebeviser til medarbejderne

I kan også støtte Læger uden Grænser ved at købe vores gavebeviser.

Med vores gavebeviser kan I vælge netop det beløb, der passer til jeres gavebudget. Når I har købt gavebeviserne, sender vi jer en e-mail med et link, hvorfra I kan printe gavebeviserne ud.

Læg gavebeviserne ved medarbejdernes julekort, enten som supplement eller som årets firmagave, eller send dem som en julehilsen til jeres samarbejdspartnere.