Erhvervsjul2022

Giv en juledonation, der redder liv

Med en juledonation til Læger uden Grænser kan din virksomhed være med i frontlinjen, når vi bekæmper smitsomme sygdomme og hjælper ofre for katastrofer og kriser rundt om i verden. Og med et støttelogo, et banner og et diplom kan I nemt sprede budskabet om jeres støtte internt såvel som eksternt. Husk, at I kan få skattefradrag på donationer op til 17.700 kr. i år.


Få årets julediplom, julelogo og e-mail banner

Når I giver en donation til Læger uden Grænser, hjælper vi med at synliggøre, at I er en velgørende virksomhed.

Som tak for jeres donation tilbyder vi et julediplom, et banner til brug i e-mail signatur, et julelogo, som kan bruges på jeres egen hjemmeside. På den måde kan vi hjælpe med at synliggøre jeres donation for både samarbejdspartnere, kunder samt ansatte i virksomheden.

Materialerne modtager I på e-mail umiddelbart efter jeres donation.

Hvis I vil høre nærmere om, hvordan jeres virksomhed kan samarbejde med Læger uden Grænser, er I også velkommene til at kontakte os. Ring til virksomhedsansvarlige, Anne-Mette Krøyer på 41 77 74 10 eller vores Donorservice på 39 77 56 56

Støt nu

Gavebeviser til medarbejderne

I kan også støtte Læger uden Grænser ved at købe vores gavebeviser.

Med vores gavebeviser kan I vælge netop det beløb, der passer til jeres gavebudget. Når I har købt gavebeviserne, sender vi jer en e-mail med et link, hvorfra I kan printe gavebeviserne ud.

Læg gavebeviserne ved medarbejdernes julekort, enten som supplement eller som årets firmagave, eller send dem jeres samarbejdspartnere som en julehilsen.