Nødhjælp som julegave

Med en julegave fra Læger uden Grænser kan du både glæde en, du holder af, og samtidig hjælpe et udsat menneske et sted i verden.

Hos Læger Uden Grænser bestemmer du selv, hvilken type nødhjælpsgave der skal ligge under træet i år. Med vores gavebeviser kan du vælge at give lige det beløb, der passer til dit budget. Du kan også vælge at give et af vores støtteprodukter, f.eks en t-shirt, et smykke eller en nøglering med Læger uden Grænser’s logo.

Når du køber en julegave hos Læger uden Grænser, støtter du vores medicinske nødhjælpsarbejde og hjælper de mennesker, der har størst behov for det.

Giv nødhjælp i julegave, og bidrag til Læger Uden Grænsers arbejde i hele verden.

Gavebeviser

Med vores gavebeviser kan du vælge et beløb, der passer til dit gavebudget. Når du har købt gavekortet, sender vi dig en e-mail med et link, hvorfra du kan printe gavekortet ud. Herefter kan du pakke gavekortet fint ind, så det er klar til at glæde en af dine kære – så sørger vi for at hjælpe de mennesker, der har allermest brug for det.


Felthjælp

Vores felthjælp er gavebeviser, som repræsenterer det udstyr, som vores læger, sygeplejersker og jordemødre bruger i felten i ca. 72 lande. Værdien af gavebeviset svarer til prisen på et konkret stykke udstyr. Når du køber gavebeviset, støtter du vores medicinske nødhjælpsarbejde og indkøb af udstyr til felten.

Øvrige støtteprodukter