MSF-flag.jpg

Nyt job: Teknisk stærk webmaster med evne til at drive projekter

Er du vores nye fantastiske kollega? Vi søger en erfaren og entusiastisk webmaster, der kan tage ansvar for teknisk drift og udvikling af vores website msf.dk.  

Vi har store ambitioner for det digitale område, og du bliver en vigtig aktør i Læger uden Grænsers digitale tilstedeværelse.

 

Du skal have nok teknisk indsigt til at kunne være bindeled mellem programmører og beslutningstagere, og det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med at styre samarbejdet med eksterne leverandører, herunder forhandling af priser, kontrakter og betingelser.

 

Da vores website er integreret med mange forskellige 3. parts systemer, er en vigtig del af jobbet at sørge for, at disse integrationer fungerer optimalt.  Du vil skulle deltage aktivt i en bred vifte af projekter og sikre, at vi når i mål med projekterne.

 

Som person er du serviceminded, og du trives godt med både drifts- og udviklingsopgaver og har en bred forståelse og erfaring med digitale systemer og projekter.

 

Opgaverne vil blandt andet omfatte:

 

  • Ansvar for videreudvikling af vores website msf.dk i tæt samarbejde med vores eksterne webudviklere.
  • Udarbejdelse af oplæg til nye features og tjenester samt efterfølgende test af løsninger.
  • Håndtering af subdomæner, DNS, hosting leverandør og integration med bl.a. vores CRM-system Salesforce og andre 3. parts systemer.
  • Fokus på korrekt måling af vores digitale platforme ved hjælp af implementering af tracking scripts etc., så vi sikrer valide data for vores digitale aktiviteter.
  • Arbejde med projekter omkring optimering af it-infrastruktur, CRM og Business Intelligence systemer på tværs af afdelinger og kanaler herunder integrationer til websitet.

 

Kvalifikationer

Du har dokumenteret erfaring med projektledelse og god sans for at drive og eksekvere projekter på tværs af afdelinger og funktioner. Du skal helst være en stærk “afslutter”, der følger op på dine projekter, samtidig med at du er god til at dokumentere og kravspecificere.

 

Du er god til at samarbejde og supportere. 

 

Det er en fordel at have erfaring med agile projekter og Scrum.

 

Du har solid teknisk erfaring med drift af CMS system (gerne DRUPAL) og frem for alt en generel evne og lyst til at få fingrene ned i mange forskellige tekniske tværfaglige løsninger.

 

Du har en god forståelse for programmering og tekniske løsninger, men er ikke nødvendigvis selv programmør.

 

Som webmaster og superbruger af vores CMS skal du supportere på tværs af organisationen, og det er vigtigt, at du er serviceminded med en god evne til at prioritere opgaver.

 

Løn og arbejdsbetingelser

Du bliver en del af et ambitiøst, passioneret og engageret team, der brænder for at gøre en forskel for patienter og donorer. Du kommer til at være forankret i vores digitale team, men kommer til at arbejde på tværs af afdelinger og kanaler.

 

Læger uden Grænser er ikke lønførende. Til gengæld kan vi bl.a. tilbyde dig en attraktiv pensionsordning og et meningsfyldt arbejdsliv i en menneskeorienteret organisation. Vi dyrker et fleksibelt, støttende og samarbejdsorienteret miljø, hvor medarbejderne kan føle sig trygge, veludfordrede og stimulerede. Vi stræber efter at være en lærende og effektiv organisation, der udvikler og dyrker medarbejdernes individuelle kompetencer.

 

Dialog og tværfagligt samarbejde, åbenhed ift. nye ideer, viljen til at lytte og en iver for at lære er centrale elementer i vores kultur og måde at være sammen på.

 

Arbejdstid: 37 timer om ugen. Det primære arbejdssted bliver vores nye kontor på Strandlodsvej.

 

Send din ansøgning med cv til job@msf.dk. Ansøgningsfrist er fredag den 26. maj 2017.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digital Officer, Mette Paludan Truelsen på mt@msf.dk eller Fundraising Direktør, Rolf Bangsgaard på rba@msf.dk.