Ny program- og kommunikationsdirektør

Erfaren leder og strateg tiltræder nyoprettet stilling hos Læger uden Grænser.


Tina Christel Kristensen tiltræder 3. januar i en nyoprettet stilling, hvor hun får det overordnede ansvar for alle Læger uden Grænsers program- og kommunikationsaktiviteter i Danmark.


 


Direktør Michael Gylling Nielsen ser frem til samarbejdet:


 


“I Læger uden Grænser er det vores vision at være referencepunkt for medicinsk nødhjælp i Danmark. Vi arbejder blandt andet på at øge opmærksomheden for, hvor vigtigt det er, at humanitær nødhjælp er neutral og upartisk, og så skal vi naturligvis udbrede kendskabet til vores arbejde endnu mere. Jeg er sikker på, at vi med Tina Christel Kristensens kompetencer og indgående kendskab til strategisk kommunikation, har fundet den helt rigtige person, så vi kan løfte de opgaver.”


 


Tina Christel Kristensen er uddannet journalist, og har mange års erfaring med strategisk ledelse, segmenteret kommunikation og flermedialitet.


 


Hun har senest været koncern kommunikationschef i TDC med hovedansvar for kommunikationen til selskabets medarbejdere og for opbygningen af blandt andet internt web-tv og mobilnyheder.


 


Hun har derudover været chefredaktør på dagbladet B.T., redaktionschef og redaktør i DR, samt redaktør og redaktionsleder i TV2-systemet. Tina Christel Kristensen er desuden underviser og foredragsholder – blandt andet hos VFactor, som tilbyder lederuddannelse til kvindelige ledertalenter.


 


“Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer i jobbet som program- og kommunikationsdirektør. Jeg har stor respekt for den flotte position, Læger uden Grænser har i Danmark og internationalt, og jeg glæder mig til sammen med et dygtigt og engageret hold at udvikle den position yderligere”, siger Tina Christel Kristensen.


 


/mdo