Logo hjemmeside.png

Læger uden Grænser søger koordinator til Donorservice

Læger uden Grænser søger en kollega til at lede og koordinere vores Donorservice-frivilligteam. Donorservice står for registrering af donationer og for besvarelse af donorhenvendelser på mail og telefon. Lige nu består Donorservice af to fastansatte og et team af frivillige.

 

Du får ansvaret for frivilligteamet, der opdaterer og vedligeholder vores donordatabase (CRM-system Salesforce), og du har det overordnede ansvar for processer og drift vedr. registreringer i databasen.

 

Desuden vil du stå i spidsen for videreudvikling og drift af vores mærkedagskoncept (når nogen ønsker sig donationer til Læger uden Grænser i stedet for gaver til fødselsdage etc.).

 

Du er motiveret af samarbejdet med frivillige i alle aldre, du er systematisk anlagt, og du ønsker at bidrage til Læger uden Grænsers indsats for at yde medicinsk nødhjælp til ofre for konflikter og katastrofer verden over.

 

Om jobbet:

 • Koordinering af Donorservice-frivilligteamet
 • Optimering af arbejdsprocesser i donordatabase og vedligeholdelse af brugervejledninger
 • Aktiv deltagelse i driften i Donorservice (besvarelse af donorhenvendelser og registrering i donordatabasen)
 • Konsolidering og videreudvikling af mærkedagskoncept og driften heraf
 • Arbejdstid: 37 timer/uge, ekskl. frokost
 • Arbejdssted: Læger uden Grænsers kontor på Christianshavn

 

Om dig:

 • Du er humanitært motiveret og parat til at gå en ekstra mil for vores arbejde i verdens brændpunkter
 • Du har overblik, er systematisk anlagt og har kendskab til CRM-systemer
 • Du er superbruger af Word og Excel
 • Du har gerne erfaring med at instruere brugere af IT-systemer/-programmer
 • Du er serviceminded og har gerne erfaring som koordinator eller teamleder inden for kundeservice

 

Du kommer til at være en del af et professionelt og engageret team, hvor alle arbejder selvstændigt, men med høj grad af samarbejde. Vi brænder alle for at bygge videre på Læger uden Grænsers unikke position blandt humanitære organisationer i Danmark og dermed sikre indtægter til vores arbejde med at redde liv.

 

Du indgår i Donorservice-teamet i vores fundraisingafdeling og refererer til Loyalitetsmanageren. Lønnen er 27.250 – 30.700 kr./måned (afhængigt af kvalifikationer) + 10 % arbejdsgiverbetalt pension. Bemærk, at der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 1. august 2016 til 30. maj 2017.

 

Send venligst din ansøgning og CV med reference ”Koordinator til Donorservice” til job@msf.dk hurtigst muligt og senest den 12. juni 2016. Samtaler afholdes umiddelbart herefter med henblik på tiltrædelse 1. august.

 

Ønsker du yderligere information om jobbet, er du velkommen til at kontakte Loyalitetsmanager Tina Fogelberg på tlf. 41 777 413 eller Gedske Messell, HR på 41 777 422.