Læger uden Grænser søger ny fundraisingdirektør.

Læger uden Grænser søger fundraisingdirektør

Brænder du for at bruge dine evner til at gøre en forskel for mennesker i nød? Motiveres du af at vise vej gennem forandringer og udfordringer? Vil du være med til at sikre, at Læger uden Grænser fortsat er danskernes foretrukne nødhjælpsorganisation? Så har vi jobbet til dig.

Sammen om at redde liv

Som fundraisingdirektør bliver du ansvarlig for al privat fundraising i Læger uden Grænser. Du bliver leder af fundraisingafdelingen, der består af 15 højt kvalificerede kolleger, flere specialister samt en række dedikerede frivillige.

 

Du bliver en del af organisationens internationale fundraisingnetværk og deltager aktivt på nordisk plan.

 

Du vil referere direkte til direktøren, og som en del af Læger uden Grænsers ledelse bliver du medansvarlig for organisationens strategiske udvikling.

 

Ansvar nationalt og internationalt

Som leder af fundraisingafdelingen er dit primære ansvar at udvikle Læger uden Grænsers fundraisingstrategi samt planlægge og budgettere alle afdelingens aktiviteter.

 

Et stærkt hold af entusiastiske medarbejdere og mellemledere refererer direkte til dig, og du vil lede dem med fokus på resultater og innovation og samtidig sikre tilstrækkelig opfølgning og læring undervejs.

 

Internationalt følger du fundraising tæt samt udformer og formidler Læger uden Grænsers input til organisationens internationale fundraisingstrategier.

 

Menneskekender med høj integritet + ledelse

Personaleledelse er en central del af jobbet, og vi forventer derfor, at du er en holdspiller med skarpe kommunikationsevner og et godt menneskekendskab. Du er en erfaren leder med høj integritet og har en moderne tilgang til ledelse.

 

Du er drevet af resultater, kvalitet og en klar strategisk vision. Du er dedikeret til de humanitære principper og værdier.

 

Du trives i et internationalt og multikulturelt miljø. Du kommunikerer endvidere fejlfrit på både engelsk og dansk.

 

Fundraisingekspert med digitale kompetencer

For at blive leder af Læger uden Grænsers fundraising afdeling skal du besidde viden om fundraising, salg og markedsføring på et højt niveau og have flere års erfaring, inklusive digital markedsføring.

 

Vi forestiller os, at du har en længerevarende uddannelse inden for marketing eller lignende. Derudover er du struktureret, velorganiseret og analytisk kompetent.

 

Nysgerrig?

I overensstemmelse med Læger uden Grænsers lønpolitik er den månedlige bruttoløn 49.024,- DKK plus 10% arbejdsgiverbetalt pension. Startdato: senest 1. marts 2017.

 

For yderligere spørgsmål kontakt venligst direktør Jesper Brix, 2970 2977, eller HR-direktør Mónica Folch, 3175 2510.

 

Klar til at gøre en forskel?

Send venligst din motiverede ansøgning samt CV til job@msf.dk senest d. 8. december 2016.

 

Vi læser ansøgninger løbende og går efter at afslutte de indledende samtaler inden jul.