• Sted: Johan Borups Højskole
  • Dato og tid: 21. juni 2021–27. juni 2021

Flyt verden – på sommerhøjskole med Læger uden Grænser

Hvordan er det at arbejde i verdens brændpunkter? Og hvordan kan du selv gøre verden til et bedre sted?

Tag på sommerhøjskolen ‘Flyt Verden’ med Læger uden Grænser d. 21.-27. juni 2021 og find ud af det!

Du lærer om, hvordan en humanitær nødhjælpsorganisation arbejder, men også om hvordan du selv kan være med til at gøre verden til et bedre sted som frivillig, aktivist og debattør. Og så bliver du klogere på dagsaktuelle problemstillinger ift. sundhed og nødhjælp rundt omkring i verden.

OM PROGRAMMET

Hver dag på sommerhøjskolen har sit tema, som vi behandler med inspirerende oplæg, opgaver og workshops, og du kommer til at møde en del af Læger uden Grænsers egne udsendte, en række eksperter og debattører – og ikke mindst en flok engagerede deltagere med forskellige baggrunde og forudsætning, men med en fælles interesse i globale problemstillinger og nødhjælpsarbejde.

Vi skal bl.a. blive klogere på både kendte og ukendte sygdomme, etiske dilemmaer i nødhjælpsarbejde, diskutere menneskerettigheder, blive bedre debattører og arbejde med mediedækning fra verdens brændpunkter.

Det hele krydres med kulturelle indslag, fællesspisning morgen, middag og aften, udflugter og sociale arrangementer i og omkring Johan Borups Højskoles indbydende, kunstneriske højskolerammer.

Indholdet af programmet offentliggøres løbende på: https://johanborups.dk/flyt-verden-2021/ og https://www.facebook.com/events/783722632258326

OBS! Sommerhøjskolen afvikles naturligvis under hensyn til sundhedsmyndighedernes retningslinjer for at undgå spredning af COVID-19.

Pris for en uges kursus: 3.800 kroner (3.300 kroner for studerende)

Læger uden Grænser Feltpartnere får 500 kr. i rabat.

Tilmelding foregår på: https://johanborups.dk/flyt-verden-2021/