• Sted: U-Huset, Klosterport 4A & C, 8000 Aarhus C
  • Dato og tid: 31. marts 2020 19:00–12. marts 2020 21:00
  • Oplægsholder: Stine Bloch Jensen
© Isabel Corthier/MSF

Infoaften: Bliv frivillig for Læger uden Grænser i Aarhus

Begivenheden er desværre aflyst

Arrangementet er desværre aflyst

Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker i nød? Vil du være en del af et godt socialt netværk? Og vil du bidrage til arbejdet i verdens største medicinske, humanitære nødhjælpsorganisation? Så kom til infoaften og hør mere om at blive frivillig i Læger uden Grænsers lokalafdeling i Aarhus.

Læger uden Grænser har fem frivilliggrupper i Danmark i henholdsvis Aarhus, København, Odense, Aalborg og Holbæk. De laver et vigtigt arbejde med bl.a. at lave events, der på en engagerende måde fortæller den danske befolkning om Læger uden Grænsers arbejde med alt fra ebola, fødselshjælp, mennesker på flugt og meget mere.

De frivilliges arbejde består af alt fra praktisk hjælp ved events samt promovering og planlægning af arrangementer i lokalområdet.

Den 31. marts vil vi gerne invitere dig indenfor til en infoaften, hvor du kan høre meget mere om Læger uden Grænser, og hvad man laver som frivillig. Vi skal blandt høre et oplæg fra Stine Bloch, som flere gange har været udsendt med Læger uden Grænser. Hun vil fortælle om sine oplevelser fra felten. Herudover får du en grundig introduktion til arbejdet blandt de frivillige i Aarhus, og hvordan du kan bidrage til at sprede Læger uden Grænsers budskab.

Alle er velkomne – vi glæder os til at se dig.

Program:

19:00-20:00: Oplæg fra Stine Bloch om hendes oplevelser i felten

20:00-20:15: Om at være frivillig i Læger uden Grænser – oplæg fra en frivillig

Til kl. 21: Spørgsmål