© Julie Remy
Renzo Fricke, koordinator for MSF-OCB i Haiti.

Koordinatorer

Læger uden Grænser (MSF) tilbyder koordinations- og projektstyringsstillinger til personer med den rette blanding af erfaring, færdigheder og beslutsomhed.

Du kan ansøge om at blive udsendt som projektkoordinator, hvis du har arbejdet i samme stilling hos andre organisationer i felten.

Du kan kun søge koordinerende stillinger, hvis du tidligere har været udsendt med Læger uden Grænser.

Stillingerne kræver ofte, at man er udsendt i længere tid – mellem seks måneder og to år.

Krav

  • Gode sprogkundskaber inden for enten engelsk, fransk, spansk eller portugisisk
  • Fleksibilitet
  • Evnen til at arbejde som en del af multikulturelt hold

Projektkoordinator

Projektkoordinatorer implementerer og leder lokale projekter og fungerer som bindeled til det landsdækkende og administrative team. Som projektkoordinator repræsenterer du Læger uden Grænser lokalt. Du har ansvaret for projektet, blandt andet planlægning, økonomi og sikkerhed.

Landechef

Som landechef er du Læger uden Grænsers repræsentant i landet og bindeled til myndighederne og andre NGO’er. Opgaverne består blandt andet i at lede det administrative hold, samt at rådgive, vejlede, motivere og koordinere Læger uden Grænsers aktiviteter i landet.

Du bliver ansvarlig for analyse af udviklingen i international politik, nationale sikkerhedsforhold og håndtering af sikkerhedssituationer. Derudover er du ansvarlig for fact finding-opgaver og vurdering af humanitære behov.

Logistisk koordinator

Som logistisk koordinator er din primære funktion at administrere, koordinere og rådgive omkring teknisk og logistisk bistand til Læger uden Grænsers aktiviteter i landet. Du bliver en del af projektlandets ledende team og repræsenterer Læger uden Grænser og har kontakt med myndigheder og NGO’er.

Medicinsk koordinator

Som medicinsk koordinator er du ansvarlig for udvikling, implementering, monitorering og evaluering af projektlandets sundhedsprogrammer. Du har kontakt til lokale myndigheder og NGO’er.
Du har ansvaret for de øvrige medicinske medarbejdere, supervision og medicinske spørgsmål. Du får også ansvar for at igangsætte nye projekter, at formulere medicinske retningslinjer og for at udføre behovsanalyser.

Administrativ koordinator

Som administrativ koordinator er du ansvarlig for personale og økonomi på nationalt plan. Du koordinerer og rådgiver på alle administrative spørgsmål i landet, er ansvarlig for budgettet og håndterer personalerelaterede sager. Som en del af det ledende team i landet repræsenterer du Læger uden Grænser og har kontakt med myndigheder og NGO’er.

Ansøg om at blive udsendt for Læger uden Grænser

Ansøgningen og alle dokumenter skal udfyldes på engelsk!
Hvis du vil gemme din ansøgning undervejs, skal du oprette en profil, inden du begynder på ansøgningen

Har du spørgsmål før eller efter at du har sendt din ansøgning,
så ring til vores rekruttør Merete Engell på telefon 41 77 74 05
eller skriv på me@copenhagen.msf.org

Vi gemmer din ansøgning og cv i op til 12 måneder.
Læs mere om Læger uden Grænsers privatlivspolitik her.