Billede

Læger uden Grænser deler nu vores erfaringer med performance og ledelse i verdens brændpunkter. Bliv inspireret af vores mange passionerede udsendte, og få stillet skarpt på aktuelle udfordringer i jeres virksomhed.

 

Kontakt Ramy Antoine Hoffmann på 41777415 eller rh@msf.dk for mere info

Arrangementet kan have fokus på:


• Samarbejde & Motivation

• Ledelse & Performance

• Konflikt & Stresshåndtering

• Talent & Udvikling

• Medarbejderdiversitet

 

Læs tema-artikel i magasinet HR chefen her

"Et meget nærværende og levende foredrag. Konteksten for Læger uden Grænsers arbejde er markant anderledes end vores hverdag, men netop derfor blev det tydeligt, hvilke almenmenneskelige mekanismer, der er på spil. En dag med spændende og konkret inspiration til vores arbejde med forebyggelse og håndtering af stress" 

 

Pernille Fogh Christensen, CSR-ansvarlig - Topdanmark

Et arrangement med Læger uden Grænser

 

Få os ud til en workshop, et seminar eller til en medarbejderdag. Hør den personlige beretning fra vores udsendte og få en perspektivering af vores HR fagperson, der inddrager relevante temaer fra jeres hverdag. Arrangementet vil typisk forløbe over to timer, men forløb og tematisk indhold skræddersyes til virksomhedens behov. Læs mere her

Foredrag hos Dissing + Weitling

"En virkelig spændende og personlig fortælling, der gav alle på tegnestuen stof til eftertanke. Foredraget førte også til en god snak hos os om ekstremt vanskelige prioriteringer og specielt håndtering af stressende situationer"


Ole Rejmer, Økonomichef - Dissing + Weitling

Vi har et stærkt hold af udsendte og HR-fagpersoner

Prev slide Next slide
 • Merete Engell er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har været udsendt for Læger uden Grænser talrige gange. Herfra kender hun til kunsten at sætte egne grænser i verdens brændpunkter. Merete er nu HR-chef med ansvar for rekruttering og udsendelse i Læger uden Grænser og en meget erfaren foredragsholder. I 2006 blev Merete kåret til »Verdens sejeste dansker« af P3’s lyttere og modtog i 2007 Florence Nightingale-medaljen.

 • Kasper Pedersen er narkoselæge og arbejder på Slagelse Hospital. Han har været udsendt for Læger uden Grænser to gange, senest til DR Congo, hvor han arbejdede på vores mobile klinikker i områder, hvor der ellers ikke er noget sundhedstilbud. Kasper har på begge sine udsendelser været ansvarlig for mindre teams af lokalt ansatte læger og sygeplejersker. Han har derfra erfaring med ledelse på tværs af vidt forskellige kulturer og sprog.

 • Jesper Brix er direktør for Læger uden Grænser. Han har været udsendt talrige gange, har været formand for bestyrelsen og har løst flere specialopgaver for organisationen rundt om i verden. Ud over at være uddannet sygeplejerske har Jesper en baggrund fra forsvaret og er uddannet proceskonsulent. Jesper har lang ledelseserfaring fra både den humanitære og private sektor. I 2001 fik Jesper den internationale Florence Nightingale Medalje for hans arbejde i de russiske fængsler i Sibirien. Jespers har massiv erfaring med stresshåndtering i felten og har stort fokus på arbejdsglæde. 

 • Lotte Valentiner arbejder til dagligt som anæstestisygeplejerske på Herlev Hospital, og har været udsendt med Læger uden Grænser 5 gange til blandt andet Afghanistan, Sudan og senest Nepal, hvor hun arbejdede på vores mobilklinik i de værst ramte områder af Nepal efter de to store jordskælv.  

 • Helle Dyrby Høy har en 17 årig baggrund fra TV 2 Danmark, hvor hun som redaktør i Nyheder & Aktualitet havde fokus på at skabe værdifuldt indhold målrettet respektive seere. Hun driver firmaet Danish Mind, som siden 2008 har assisteret ledere og chefer med at opnå stærkere gennemslagskraft i kommunikation via hands-on coaching i præsentationsteknik & performance. Helle er facilitator på Læger uden Grænsers foredrag 

   

 • phone-icon email-icon

  Kontakt os

  Ramy Antoine Hoffmann

  41 77 74 15

  rh@msf.dk

  phone-icon

  Kontakt os

  Ramy Antoine Hoffmann

  email-icon

  41 77 74 15

  rh@msf.dk