Sune Jauffred, Krigskrirug - Udsendt til Burundi og Haiti for indsamlede midler.

Læger uden Grænser har landsindsamling søndag den 27. maj 2018.

Vi håber, at I vil deltage og hjælpe os med at redde liv. Der er flere måder, hvorpå I kan hjælpe.

Bliv indsamler og vind et foredrag!

I år kan jeres virksomhed være med i konkurrencen om et gratis foredrag med vores direktør Jesper Brix. Det kræver blot, at én medarbejder tilmelder sig som indsamler til landsindsamlingen søndag den 27. maj 2018.

Vinderen findes ved lodtrækning, men jo flere indsamlere, jo større chance har I for at vinde. 

Du behøver ikke at gå sammen med dine kollegaer for at deltage som virksomhed. Du skal blot bruge linket ved tilmelding, så vi kan registrere din virksomhed.  

Umiddelbart efter landsindsamlingen offentliggøres vinderen, som også får direkte besked. Foredraget afholdes i løbet af 2018 efter aftale med virksomheden, der vinder.

Ud over muligheden for at vinde er den sikre gevinst en hyggelig dag, hvor I gør en stor forskel, og hvor hver indsamler samler ca. 1.000 kr. ind. Penge, der er med til at redde liv der, hvor behovet er størst for medicinsk hjælp.

Hent plakaten og gør opmærksom på landsindsamlingen blandt dine kollegaer!

Jesper Brix har været udsendt talrige gange, været formand for bestyrelsen og løst flere specialopgaver for organisationen rundt om i verden. Ud over at være uddannet sygeplejerske har Jesper en baggrund fra forsvaret og er uddannet proceskonsulent. Desuden har han massiv erfaring med stresshåndtering i felten og har stort fokus på arbejdsglæde og er en erfaren foredragsholder.
                                                 

Støt med enkeltbidrag som firma