Mindehøjtideligheder

Indsamling ved en mindehøjtidelighed
Foto: ©Andrea Bruce

En mindegave, som redder liv, kan være et godt alternativ til en blomsterhilsen, når en person er gået bort. Samtidig med, at man hædrer et menneske på en fin måde, hjælper man Læger uden Grænser med at redde liv.  

 

Hvis du vil give et bidrag i forbindelse med en mindehøjtidelighed, så læs mere her.

 

 

Hvis du ønsker at arrangere en indsamling til Læger uden Grænser i forbindelse med en mindehøjtidelighed, kan du gøre det på to måder:

 

  • Du kan oprette din indsamling på vores hjemmeside. Så får du et link, som du kan sende til gæsterne, der nemt kan lave en donation inde på din indsamlingsside. Du får desuden løbende en oversigt over dem, der har givet et bidrag, og du kan se, hvor meget der samlet ind i alt. 

     Klik her for at læse mere og oprette din indsamling.

 

  • Ønsker du ikke, at indsamlingen foregår online, kan du i stedet kontakte donorservice på 3977 5656 eller donorservice@msf.dk. Så opretter vi indsamlingen for dig, og så kan gæsterne lave en kontooverførsel eller giroindbetaling. I invitationen/dødsannoncen skal du oplyse følgende kontonummer: 4190-10136024 /giro +01 10136024. Husk at skrive, at hver indbetaling skal mærkes med afdødes navn.

 

Efter mindehøjtideligheden sender Læger uden Grænser et takkebrev med oplysning om det samlede beløb og med en liste over dem, der har givet en donation.