Mærkedage

Lav en indsamling til en mærkedag
Foto: © Christian Nestler

Ved at oprette en mærkedagsindsamling kan du invitere venner, famlie, kollegaer m.v. til at donere et valgfrit beløb til Læger uden Grænser i stedet for en gave eller blomster. Donationerne i forbindelse med din indsamling er med til at sikre at hjælpen når frem.

 

Hvis du vil give et bidrag til en mærkedag, så læs mere her.

 

Hvis du ønsker at arrangere en indsamling til Læger uden Grænser i forbindelse med en mærkedag, kan du gøre det på to måder:

 

  • Du kan oprette din mærkedag via vores hjemmeside. Så får du et link, som du kan dele med dine gæster, der nemt kan lave en donation inde på din indsamlingsside. Du kan desuden løbende se en oversigt over dem, der har givet et bidrag og du kan se hvor meget, der er samlet ind i alt.
    Klik her for at læse mere og oprette din mærkedag

     

  • Ønsker du ikke, at indsamlingen foregår online, kan du i stedet kontakte donorservice på 3977 5656 eller donorservice@msf.dk. Så opretter vi mærkedagen for dig, og gæsterne kan lave en kontooverførsel eller giroindbetaling. I invitationen skal du oplyse følgende kontonummer: 4190-10136024 /giro +01 10136024. Husk at skrive, at hver indbetaling skal mærkes med navnet på fødselaren/jubilaren.

 

Efter mærkedagen sender Læger uden Grænser et takkebrev med oplysning om det samlede beløb og med en liste over dem, der har givet et bidrag.