PILGRIM - omtanke for andre

Ved at donere design, produktion og salg af modesmykker har PILGRIM siden 2003 støttet Læger uden Grænser (MSF).

Eventyret tog sin begyndelse i en toværelses lejlighed i Skanderborg i 1983. Forinden havde Anne Mette Markvad og Thomas Adamsen rejst rundt i fjernøsten med rygsækken på nakken. På deres vej blev de fascineret af den kultur og kunst, de mødte på deres vej. De købte en række smykker, som de så solgte på festivaler rundt omkring i Danmark.
Det blev startskuddet på deres succes og hen ad vejen blev familie og venner involverede i firmaet, der fik navnet PILGRIM.

 

Respekt og sympati

Samarbejdet med Læger uden Grænser tog sin begyndelse i 2003. Det var grafiker Helle Truelsen fra PILGRIM, som personligt havde en god kontakt med læge Vibeke Brix Christensen fra Læger uden Grænser, der fik idéen til samarbejdet. Og den var PILGRIMS ejere Annemette Markvad og Thomas Adamsen med på.


”I vores firma vil vi gerne tænke gode tanker. Det var derfor helt oplagt, at vi valgte samarbejdet med Læger uden Grænser”, fortæller Annemette Markvad og Thomas Adamsen.

”Vi har altid haft meget stor sympati og respekt for Læger uden Grænser, der gør et stort og uvurderligt arbejde”.


”Med smykkerne viser man, at man ikke er ligeglad med den nød, en stor del af verdens befolkning lever under”, slutter Annemette Markvad og Thomas Adamsen. ”Det handler om solidaritet med dem, som har brug for hjælp”.

 

Støt MSF

Se PILGRIM smykker og tilbehør specielt designet til Læger uden Grænser i vores netbutik.