Om Læger uden Grænser

Læger uden Grænser (Médecins Sans Frontières) er en privat, international, humanitær organisation, der yder humanitært arbejde i form af medicinsk nødhjælp til ofre for konflikter og katastrofer i hele verden. Vores hjælpeorganisation har lokale kontorer over hele verden. 

Læs mere om:

 

 

Vores arbejde 

Det primære formål for vores humanitære arbejde er at yde nødhjælp til de befolkningsgrupper, som er mest udsatte i forbindelse med naturkatastrofer, krige, konflikter, epidemier, sygdomme, hungersnød og fattigdom.

 

Vi har også forpligtet os til at give vidnesbyrd om de forfærdelige forhold, vi møder igennem vores humanitære arbejde og dermed bidrage til at oplyse om leveforholdene i verdens brændpunkter.

 

Humanitært arbejde i verdens brændpunkter

Læger uden Grænser har projekter i over 70 lande. Hvert år sender vores hjælpeorganisation læger, sygeplejersker, jordemødre, administratorer og logistikere ud til humanitært arbejde i projekter over hele verden.

 

 

Bliv en del af hjælpeorganisationen Læger uden Grænser

Vi har brug for din hjælp – både i verdens brændpunkter og på kontoret i Danmark.

 

Udover udsendte medarbejdere har Læger uden Grænser også brug for donationer for at opretholde vores projekter og det humanitære arbejde rundt om i verden. Husk, at du kan trække eventuelle donationer til hjælpeorganisationer fra i skat.

 

Du kan støtte Læger uden Grænsers arbejde her