Tak for en fantastisk landsindsamling

Omkring 4.000 indsamlere var i dag på gaden for at samle ind til Læger uden Grænsers medicinske indsats. Vi er taknemmelige over indsatsen og siger tak til alle, der nu hjælper patienter ude i verden. 

De hvide lægekitler var en del af bybilledet søndag, da tusindvis af støtter, både voksne og børn, samlede ind til akut medicinsk nødhjælp i verdens brændpunkter. Pengene fra årets landsindsamling går bl.a til vores indsats for at stoppe ebola-udbruddet i DR Congo.

 

Benarbejdet var en succes og gav omkring 4,7 millioner kr. i indsamlingsbøtterne. Det tal forventes at lande på ca. 5 millioner kr., når det endelige resultat kan gøres op.

Resultatet kommer dermed til at ligge på samme niveau som sidste års indsamling.

 

 

”Det har været dejligt at se, hvordan så mange i Danmark har gjort tanke til handling og støttet vores arbejde ude i verden, særligt i den situation vi står i lige nu med udbruddet af ebola i DR Congo”, siger Læger uden Grænsers direktør, Jesper Brix. 

 

”De indsamlere, som jeg har talt med, som er kommet tilbage fra deres rute, fortæller, at de er blevet taget rigtig godt og positivt i mod. Det er jeg rigtig glad for at høre”, siger Jesper Brix. 
 

 

Se Jesper Brix sige tak i denne korte video.