Meld dig til landsindsamlingen den 27. maj

Hjælp os med at redde liv til vores landsindsamling, søndag den 27. maj.

Tilmeld dig nedenfor og brug 3 timer på at samle ind.

Det er din mulighed for at sikre lægehjælp til ofre for krige og katastrofer.

Find en rute nær dig. Indtast by eller postnummer

Landsindsamling 2018

Foto: Bastian Fischer

Hvornår er indsamlingen?

Indsamlingen er søndag den 27. maj fra ca. 10-15. Det specifikke starttidspunkt kan variere mellem indsamlingsområderne.

Hvornår får jeg mit indsamlingsmateriale
(bøtte, flyers, etc.)?

Al materiale, du skal bruge under indsamlingen, får du udleveret på dagen. Op til indsamlingsdagen har du modtaget information om dit opsamlingssted pr. mail (eller brev, hvis du ikke har en mail registreret). Her vil vores indsamlingsledere og frivillige stå klar med en indsamlingspakke til dig. Når du har gået din indsamlingsrute, skal du aflevere indsamlingsbøtten tilbage samme sted, som du hentede den. 

Hvad hvis vi gerne vil gå to sammen?

Alting er sjovere, når man er flere. Når I tilmelder jer indsamlingen, vil I blive bedt om at vælge den rute, som I gerne vil gå. Der kan I sørge for at vælge to ruter, der ligger i forlængelse af hinanden. Ønsker I blot at dele en rute, er det kun én af jer, der skal tilmelde sig som indsamler. 

Jeg kan ikke finde nogen ruter i min by. Kan jeg stadig samle ind?

Vi har bestræbt os på at dække det meste af Danmark. Det er dog desværre ikke alle byer, vi har haft mulighed for at have opsamlingssted. Er der ingen ruter i netop din by, kan du finde nærmeste opsamlingssted ved at zoome ud på kortet.

Hvor lang tid tager det at samle ind? 

Det tager typisk 2-3 timer at gå en indsamlingsrute. Vi har bestræbt os på, at alle ruter har lige mange husstande.

Hvad går pengene fra landsindsamlingen til?

Når du samler ind for Læger uden Grænser, er du med til at skaffe lægehjælp til ofre for krige, konflikter og katastrofer. Pengene er ikke øremærket et bestemt projekt, men vil blive brugt der, hvor behovet er størst. Ved at støtte Læger uden Grænser er du altid sikker på, at din indsamling eller dine penge går til mennesker, som har mest brug for det.

Hvor gammel skal man være for at samle ind?

Overskud kender ingen alder. Børn under 11 år skal dog følges med en voksen. Unge mellem 11 og 18 år skal følges sammen to og to eller med en voksen.

Jeg vil gerne gå en bestemt rute, kan jeg det?

Naturligvis! Som indsamler vælger du din helt egen rute, når du tilmelder dig via formularen på vores hjemmeside. Hver indsamlingsbøtte indikerer antallet af ruter, som du kan vælge. På kortet kan du zoome ind på netop dit område og vælge præcis, hvor du ønsker at samle ind.

Hvorfor kan jeg ikke vælge den rute, jeg gerne vil samle ind på?

Vi har rigtig mange ruter ledige. Det kan dog ske, at en anden indsamler allerede har tilmeldt sig på netop den rute.

Kan jeg få tilsendt min indsamlingsbøtte? 

Ja, hvis du gerne vil samle ind i et område, hvor vi ikke har en indsamlingsleder, så sender vi indsamlingsmaterialet til din hjemmeadresse. Du får besked om hvorvidt du får tilsendt dit indsamlingsmateriale i en bekræftelse på din tilmelding. Før dagen skal du pakke dit indsamlingsmateriale og Download indsamlingsAPP´en. Søndag d. 27. maj tager du dit tilsendte indsamlingsmateriale under armen, og starter ruten fra dit egen hjem.  

Jeg kan ikke gå i 2-3 timer. Kan jeg stadig samle ind?

Skulle du af en eller anden årsag ikke have mulighed for at gå hele ruten, er du naturligvis velkommen til at afbryde den på hvilket som helst tidspunkt. Husk blot at aflevere din indsamlingsbøtte, hvor du afhentede den.

Mangler du stadig svar?

Du er altid velkommen til at skrive til os på landsindsamling@msf.dk eller ringe til os på 40 60 56 56, hvis ikke du har fået svar på dit spørgsmål.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du lederevner?

Vi har forsat brug for indsamlingsledere i enkelte områder. 

 

PrevNext
  phone-icon email-icon

  Kontakt os

  Læger uden Grænser

  40 60 56 56

   

  landsindsamling@msf.dk

   

  phone-icon

  Kontakt os

  Læger uden Grænser

  email-icon

  40 60 56 56

   

  landsindsamling@msf.dk