Læger uden Grænser (MSF)

Start en indsamling

I forbindelse med en mærkedag (f.eks. fødselsdag, bryllup, jubilæum) eller en mindehøjtidelighed kan et bidrag til Læger uden Grænser, være et fint alternativ til gaver eller blomster. Her på siden kan du oprette en indsamling eller du kan støtte en igangværende indsamling.

-

En ønskeliste kan bestå af så meget mere end bare ting

En gave til Læger uden Grænser kan være et godt og livsvigtigt alternativ i forbindelse med f.eks. en mærkedag. Med store og små gaver fra familie og venner kan du hjælpe Læger uden Grænser med at redde liv.

”Grundlæggende er vi jo meget privilegerede, og der er mange, der har mere brug for pengene end os. Så vi bad gæsterne om at donere penge til Læger uden Grænser da vi begge fyldte 50.”

Anne Thorup og Christian Gabe

”Jeg står jo ikke og mangler noget. Jeg kan sagtens undvære de 12 flasker rødvin. Ikke at jeg ikke bliver glad for gaver, men jeg var rigtig glad, for størstedelen af dem, der ønskede mig tillykke, valgte at give en donation til Læger uden Grænser.”

Søren Ø. Sørensen, Tidligere koncerndirektør i Grundfos, ved sit 25 års jubilæum

Hvis du vil donere til en indsamling
Når du giver et bidrag til Læger uden Grænser i forbindelse med en mærkedagsindsamling er du med til at sikre at hjælpen når frem. 

Det får du:

  • Et gavebevis, sendt som en PDF fil til din mail, med din indbetaling og personlige hilsen, som kan medbringes eller sendes til arrangøren
  • En kvittering for din donation
  • Hvis der ikke er oprettet en onlineindsamling, kan du lave en donation via banken. Her skal du bruge kontonummer 4190-10136024 eller giro +01 10136024. Husk at skrive navnet på fødselaren i bemærkningsfeltet på indbetalingen. Så sørger vi for, at du kommer med på listen, som vi sender til vedkommende. Efter mærkedagen sender Læger uden Grænser et takkebrev til fødselaren/jubilaren med oplysning om det samlede beløb og med en liste over dem, der har givet en donation.
  • Har du spørgsmål, så kontakt donorservice på 3977 5656 eller donorservice@msf.dk
Indbetal til en indsamling
Hvis du vil oprette en indsamling 
Ved at oprette en mærkedagsindsamling kan du invitere venner, famlie, kollegaer m.v. til at donere et valgfrit beløb til Læger uden Grænser i stedet for en gave eller blomster. Donationerne i forbindelse med din indsamling er med til at sikre at hjælpen når frem.

Det får du:

  • En profil med log in så du løbende kan følge indsamlingen og redigere oplysninger
  • Mulighed for nemt at dele din mærkedagsindsamling på e-mail eller sociale medier
  • En samlet oversigt som viser navne på alle donorer og det totale indsamlede beløb
Opret en indsamling

Ønsker du ikke, at indsamlingen foregår online, kan du i stedet kontakte donorservice på 3977 5656 eller donorservice@msf.dk. Så opretter vi indsamlingen for dig, og gæsterne kan lave en kontooverførsel eller giroindbetaling. I invitationen skal du oplyse følgende kontonummer: 4190-10136024 /giro +01 10136024. Husk at skrive, at hver indbetaling skal mærkes med navnet på fødselaren. I forbindelse med en mindehøjtidelighed oplyses afdødes navn.

Efter mærkedagen sender Læger uden Grænser et takkebrev med oplysning om det samlede beløb og med en liste over dem, der har givet et bidrag samt eventuelle hilsner.

Sådan redder din indsamling liv

Sådan redder din indsamling liv

one

for 225 kr.
kan vi behandle et barn for
livstruende
underernæring.

two

for 375 kr.
kan vi med et
hjemmefødselskit sikre
fem mødre en steril og
sikker hjemmefødsel.

three

for 1125 kr.
kan vi vaccinere 700 børn
mod den livsfarlige
sygdom mæslinger.