Billede

Som del af Corporate Club har I mulighed for at få et skræddersyet partnerskab, der understøtter jeres CSR-profil. Nedenfor kan I se eksempler på samarbejder, der sikrer medarbejderinvolvering, og som styrker virksomhedens synlighed og brand.

Troværdig CSR-partner

 

Læger uden Grænser er en troværdig nødhjælpsorganisation med et stærkt brand.


Vi har blandt alle nødhjælpsorganisationer i Danmark den højeste troværdighed i forhold til vores kendskab (Kilde: Aim Creates Imageanalyse 2015).

Hjælpen når frem

Hjælpen når frem

Vi behandler alle uanset etnisk baggrund, køn, religion eller politisk overbevisning. (tal 2015)

8.7

7.700

69

Produktsamarbejde med PILGRIM

”Vi har altid haft meget stor sympati og respekt for Læger uden Grænser, der gør et stort og uvurderligt arbejde. Med smykkerne viser man, at man ikke er ligeglad med den nød, en stor del af verdens befolkning lever under. Det handler om solidaritet med dem, som har brug for hjælp”.
Annemette Markvad, Grundlægger og kreativ direktør PILGRIM
Thomas Adamsen, Grundlægger og bestyrelsesformand PILGRIM

Dobbelt-op-aftale med Topdanmark

"Topdanmark har siden 1996 støttet Læger uden Grænser. Medarbejdere indbetaler et frivilligt bidrag via deres løn og Topdanmark betaler et tilsvarende beløb. Som virksomhed vil vi gerne støtte en humanitær organisation - i samarbejde med medarbejderne. Vi har valgt Læger uden Grænser, fordi vi har tillid til, at de penge, vi indbetaler, bliver brugt til nødhjælp på en ansvarlig måde."

CSR-Ansvarlig i Topdanmark, Pernille Fogh Christensen

Prev slide Next slide
 • Sedra fra Syrien

  Sedra fra Syrien

  Sedra blev født for tidligt som den ene af to tvillinger i Syrien på et hospital, der drives af Læger uden Grænser. På grund af krigen er der hverken børnelæger, eller den rigtige medicin til at behandle meget for tidligt fødte børn. Sedras tvilling døde, men det lykkedes Læger uden Grænser at redde pigen ved at køre hende og hendes mor til grænsen hvor Sedra blev løftet over pigtråden og overgivet til et lægehold.

 • Klar når det gælder

  Klar når det gælder

  I Læger uden Grænser skal vi kunne sætte hurtigt ind med hjælp, når katastrofen rammer. Og ofte skal vi skabe os adgang til krise- og krigsområder, hvor det er svært at få adgang. Derfor er det yderst vigtigt, at vi som organisation yder en hjælp, som er neutral, upartisk og uafhængig.

   

 • Bedstemor med for tidligt født barn

  Bedstemor med for tidligt født barn

  Barnet er født for tidligt og derfor svøbt i et overlevelsestæppe, som skal hjælpe med at holde barnet varmt. Børnedødelighed er et stort problem i Warrap State i Sydsudan, hvor Læger uden Grænser yder fødselshjælp til de mange børn og mødre, der ellers ikke ville have adgang til behandling.   

 • Cheme Andersen hjælper underernæret barn

  Cheme Andersen hjælper underernæret barn

  Læge og formand for Læger uden Grænser, Cheme Andersen, var i 2011 udsendt til Afghanistan: "Jeg kommer aldrig til at glemme Helmand, og jeg svor at kæmpe for at forbedre børns adgang til gratis lægehjælp. Jeg kommer heller aldrig til at glemme alle de børn, kvinder og mænd, vi kunne hjælpe på Boost Hospital."

 • Operation hjælper kvinder med fistula

  Operation hjælper kvinder med fistula

  Den australske sygeplejerske, Aisleen Glasby, krammer en patient på et hospital i Nigeria. Kvinden lider af Fistula. En alvorlig sygdom, der opstår som konsekvens af komplicerede og langvarige fødsler eller grove voldtægter. Med sygdommen følger ofte alvorlige sociale problemer. Fistula kan i de fleste tilfælde forhindres, hvis kvinden har adgang til lægehjælp før, under og efter fødslen.

til direkte nødhjælp

Hos Læger uden Grænser gør vi alt, hvad vi kan, for at være så effektive som muligt. Vi har nogle af de laveste lønninger blandt hjælpeorganisationer, og en førstegangsudsendt læge får f.eks. 12.236 kr. om måneden. Se, hvordan vi bruger din støtte.

 • Medicinske indsatser 72%
 • Bidrag til projektstyring 5%
 • Information og fortalervirksomhed 3%
 • Fundraising 14%
 • Ledelse og administration 6%

Skattefradrag

Fradrag
Når din virksomhed støtter Læger uden Grænser økonomisk, er det muligt at opnå skattefradrag for donationen. I 2017 er donationer op til 15.600 kr. pr. år fradragsberettigede.

Læs mere om fradrag for donationer til velgørende organisationer på skat.dk (Ligningsloven §8 A).

phone-icon email-icon

Kontakt os

Virksomhedsansvarlig:


Ramy A. Hoffmann

41777415

rh@msf.dk 

 

phone-icon

Kontakt os

Virksomhedsansvarlig:

email-icon


Ramy A. Hoffmann

41777415

rh@msf.dk